Sluit deze melding
Menu

Snowfest 2013

Geplaatst op 01 september 2012

Natuurlijk staat Snowfest ook komende winter weer op het programma. Dit grootse snowboard- en freeski-festijn zal deze keer plaats gaan vinden van 3 t/m 10 maart 2013. Blok deze data dus alvast maar in je agenda. We hebben wederom gekozen voor het gezellige en vertrouwde Flims-Laax als bestemming aangezien dit gebied alles biedt wat het evenement nodig heeft. Naast de Nederlandse kampioenschappen snowboard en freeski, zullen de beste Dj’s en artiesten van Nederland ervoor zorgen dat je je ook in de late uurtjes niet hoeft te vervelen.

We zijn momenteel druk bezig met het afronden van het programma. Snowfest 2013 zal dan ook zeer binnenkort boekbaar zijn.

Hou deze website en onze facebookpagina in de gaten.

Bekijk hier alvast de teaser:

Plaats een reactie